А після смерті? А що буде з тобою після смерті?

  Зараз ти живий, ти дихаєш, ти кудись йдеш чи працюєш. Можливо, ти живеш у статку, а може – у бідності. Сонце сходить і заходить, десь народжується дитина, а десь хтось умирає.

  УСЕ ЖИТТЯ – ЦЕ ЛИШЕ ЩОСЬ ТИМЧАСОВЕ. А ЩО БУДЕ З ТОБОЮ ПІСЛЯ СМЕРТІ?

  Віруючий ти чи ні, ти повинен відповісти на це найважливіше питання, тому що після короткого земного життя людина відходить у свій вічний дім (Еккл. 12:5).

АЛЕ КУДИ? 

  Твоя душа не буде похована на цвинтарі, де поховають тебе. Навіть якщо твоє тіло спалять у крематорії, душу вогонь знищити не зможе. Якщо ти загинеш у морській безодні, душа твоя не потоне.

ДУША ТВОЯ НЕ ВМРЕ НІКОЛИ!
БОГ НЕБА І ЗЕМЛІ СКАЗАВ: "УСІ ДУШІ МОЇ".

  Коли-небудь у майбутньому, твоя душа – "справжній ти" – зустрінеться як з гарними, так і з поганими вчинками, які ти зробив у цьому житті. Див. Євр. 9:27.

Повний текст: А після смерті? А що буде з тобою після смерті?

    Ти можеш щиро поклонятися Богу,
    можеш шкодувати про свої погані вчинки,
    можеш навіть відшкодувати украдене.
    Звичайно, усе це необхідно.

АЛЕ

ти не можеш спокутувати свої гріхи.

  Владика Небес, Праведний Суддя всієї землі, знає твої гріхи і твоє життя: від Нього нічого не можливо приховати. Зі своїми гріхами ти ніколи не зможеш ввійти в блаженство і славу прийдешнього світу.

  Але в той же час, Отець Небесний – люблячий Бог. Він приготував шлях для спасіння твого життя і душі. Ти можеш уникнути осуду на вічну погибель і на пекельний вогонь. Бог послав у цей світ Ісуса, щоб Він врятував твою душу. Ісус поніс твої гріхи, коли постраждав і вмер на Голгофському хресті. Бог приніс краще, що було на Небесах, у жертву за тебе. "Він був ранений за  наші гріхи, за наші провини Він мучений був, – кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено!" (Іс. 53:5). Ці пророцтва про Ісуса з'явилися за багато років до того, як Він прийшов на цю землю. 

  Чи готовий ти повірити, що Ісус любить тебе? Чи готовий ти молитися і сповідувати перед Ним свої гріхи? Чи хочеш ти покаятися й увірувати в Ісуса, Сина Бога Живого? Якщо ти цілковито довіриш своє життя в Його руки, Він дарує мир твоїй душі, а тобі – життя в славі після смерті. Лише тоді ти зможеш бути впевненим у тому, що знайдеш для своєї душі вічну обитель великої радості і розради.

  Але...! Пекло і невгасимий вогонь очікує тих, хто в цьому житті відкине спасительну любов Ісуса. Після смерті нічого не можна буде змінити, і не буде спасіння. "Тоді скаже й тим, що ліворуч: "Ідіть ви від Мене, прокляті, у вічний огонь, що дияволові та його посланцям приготований" " (Матв. 25:41). "А раба непотрібного викиньте до зовнішньої темряви, – там буде плач і скрегіт зубів!" (Матв. 25:30).

  У Біблії Бог багато разів застерігає про майбутній останній Суд над усією землею. У Святому Писанні записані пророцтва про те, що перед настанням цього великого Судного Дня будуть явні і великі знамення.

  Перед Його пришестям будуть війни і слухи про війни, нещастя і збентеження народів, тобто народи будуть воювати один з одним, і їм буде здаватися, що немає іншої можливості вирішити суперечності в думках і відносинах.

  У різних частинах землі будуть землетруси та епідемії. Біблія також пророкує, що злі і нечестиві люди стануть ще гіршими. Люди не будуть прислухатися до застережень, а полюблять насолоду більше, ніж Бога. Хіба ми не є свідками здійснення цих пророцтв? Див. Матвія 24:6,7,12 і 2 Тимофію 3:4.

  Ми повинні пам'ятати, що наш Праведний і Великий Суддя не буде рахуватися з нашим нинішнім багатством чи бідністю, нашою славою чи безчестям, кольором шкіри, расовою чи кастовою приналежністю, а також з нашими переконаннями. Одного разу ми всі постанемо перед нашим Великим Творцем і Господом, і Він буде судити нас згідно з нашими вчинками. Прочитайте Матвія 25:32-33.

  У прийдешній нескінченній вічності не буде часу і годин, не буде календарів, і століттям не буде ліку. Дим страждань грішників і безбожників буде підійматись довіку. А в той же час на Небесах не буде кінця радості, пісням, блаженству і розраді спасенних і викуплених. Зроби вибір зараз! Адже незабаром може бути занадто пізно! "Ось тепер час приємний, ось тепер день спасіння!" (2 Кор. 6:2; Матв. 11:28-30).

Зв'яжіться з нами

Замовити трактати